Lidmaatschap

 

De contributie bedraagt rond de 160 euro en wordt vastgetsteld in de ALV van het desbetreffende jaar.

Nieuwe leden betalen in het eerste jaar, in overleg met de penningmeester, een bedrag gebaseerd op de datum van inschrijving.

Bij ons kan het tegoed van de Gelrepas besteed worden.


 

    Opzeggen lidmaatschap.

Uit de statuten: art.6.3. Opzegging van het lidmaatschap door het lid of door de vereniging kan slechts schriftelijk geschieden tegen het einde van een verenigingsjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van vier weken, uitgezonderd het geval dat een lid na daartoe bij herhaling schriftelijk te zijn aangemaand gedurende vijf maanden niet ten volle aan zijn kontributieverplichtingen jegens de vereniging heeft voldaan, in welk geval het lidmaatschap met inachtneming van een opzeggingstermijn van tenminste vier weken onmiddellijk kan worden beƫindigd. Echter kan het lidmaatschap overigens onmiddellijk worden beƫindigd indien van de vereniging of van het lid redelijkerwijs niet gevergd kan worden het lidmaatschap te laten voortduren.

 

Indien u in 2023 geen lid meer wenst te zijn van Volksdanscentrum Arnhem dient uw schriftelijke opzegging dus uiterlijk 3 december 2022 door het bestuur ontvangen te zijn.

Dit kan ook per e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Bij latere opzegging geldt de kontributieplicht voor het gehele kalenderjaar 2023, waarvan de hoogte in de Algemene Ledenvergadering zal worden vastgesteld, voorjaar 2023.
Eventueel kan nog wel een beroep gedaan worden op art. 8.2. Het bestuur is bevoegd in bijzondere gevallen gehele of gedeeltelijke ontheffing van de verplichting tot het betalen van een bijdrage te verlenen.