AGENDA

2022:

Op zaterdag 11 juni 2022 vierden we ons uitgesteld 75 jarig bestaan jubileumfeest.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op vrijdagavond 2 september 2022 begon het nieuwe seizoen met een gezellige dansavond. Deze avond was vooral bedoeld voor iedereen die eens kennis wilde maken met deze dansvorm. Je was er niet bij en toch nog nieuwsgierig? Kom gerust eens kijken bij een van onze twee dansgroepen, neem daarvoor graag even contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Speciale kleding is niet nodig maar makkelijke, niet te warme kleding is wel handig, en schoenen met niet te stroeve of gladde zolen. Meestal zijn rubberzolen voldoende.

 De wekelijkse lessen zijn gestart donderdag 1 september, van 9.30-11.30 uur in de Oosthof en

dinsdag 6 september van 20.00 - 22.00 uur in gymzaal de Piramide, Hooghalensingel 2, Arnhem (Vredenburg). (voor de gymzaal zijn binnenschoenen verplicht)

Er wordt lesgegeven door ervaren dansdocenten.

Je mag vrijblijvend drie keer meedoen voor je besluit of je lid wilt worden.

 

INTERESSANTE ACTIVITEITEN IN DE REGIO:

 

Grieks dansen

Grieks Danshuis Meandros Arnhem. 

Vanaf oktober 2022 iedere 2e zondag van de maand Grieks dansen in buurtcentrum De Oosthof. 

9 oktober 2022 o.l.v. Anke Meijer 

13 november o.l.v. Rena Kragiopoulou. 

11 december o.l.v. ? 

Kosten 10,00 euro per middag incl hapjes. Aanvang 13.30 - 17.00 uur. 

Waar: buurtcentrum de Oosthof, Kinderkamp 9, Arnhem. 

Om je op te geven kun je het best mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NVS dansdagen Engels

6 november, 4 december 2022
15 januari, 5 februari, 5 maart en 2 april 2023

Wat is Engelse dans?
Engelse dansen zijn dansen voor sets of rijen van paren. De figuren zijn gebaseerd op de oude hofdansen en vele moderne en verrassende variaties hierop. Je hoeft niet als paar te komen, veel dames kunnen uitstekend als heer dansen en er wordt vaak van partner gewisseld. De muziek is duidelijk herkenbaar als angelsaksisch.
Kijk voor meer informatie ook op de NVS website: www.nvs-dance.nl

Data
De zondagen 6 nov, 4 dec 2022, en 15 jan, 5 febr, 5 mrt, en 2 apr 2023
Tijd: 10.30 – 16.00 uur (koffie vanaf 10.00 uur)
Plaats: De Parkschool locatie Stadspark, Raadhoven 2, 3813 LW Amersfoort. Dit is 8 à 10 minuten lopen vanaf treinstation Amersfoort Schothorst.
Dansleiding
Wisselt per keer en wordt later bekend gemaakt via de website.

Zakelijke leiding: Joke Teunissen, telefonisch bereikbaar via
085 – 016 04 68, keuze 2: Activiteiten, dan keuze 5: Dansdagen Amersfoort, en per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Opgave: op de NVS website: www.nvs-dance.nl. Kijk bij AGENDA
Kosten: € 20, – per dansdag (inclusief koffie en thee)
Je kunt ter plaatse betalen.
Meenemen:- dansschoenen die je niet buiten draagt (dit is verplicht)
- een lunchpakketje.
NB De ruimte is geschikt voor maximaal 28 dansers, dus informeer altijd vooraf bij Joke of je mee kunt doen! Aanmelden is verplicht.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------